Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är Bill Skarsgårds flickvän – dotter till Per Morberg

no title
Dela på Pinterest
Skådespelaren Bill Skarsgård berättar sällan om sitt privatliv – men nu öppnar han upp sig om flickvännen och framtidsplanerna.

Bill Skarsgård, 27, har verkligen gjort succé inom filmvärlden. För sju år sedan fick vi upp ögonen för honom i filmerna "I rymden finns inga känslor" och "Himlen är oskyldigt blå". Sedan dess har han gett sig ut i Hollywood och just nu är han aktuell i nya succéfilmen "Det".

Bill har själv inga sociala medier och håller gärna sitt privatliv för sig själv – men i podcasten Värvet berättar han nu om flickvännen och deras framtidsplaner.

– Jag och min tjej tittar på lägenhet i Stockholm. Sen vet jag inte om jag kommer bo i lägenheten så mycket. Men jag äger ingenting just nu och har i princip inte ägt någonting heller, så jag känner att det är dags att köpa någonting, säger han.


Så, vem är Bills flickvän?

Jo, det är Per Mobergs dotter, 32-åriga Alida Morberg, skriver Aftonbladet. Även hon är skådespelare och har setts i filmer som "Sensoria" och "Insane".

Mer:

Därför vill inte Molly Sandén prata om Danny Saucedo längre

Här är allt du vill veta om Bianca Ingrossos pojkvän Philippe

Gilla Modette på Facebook!