Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så skaffar du en partner med 5 enkla steg

Dela på Pinterest
Är du singel och letar efter kärleken? Då är det bäst att utgå från lite tips och råd hur du ska gå tillväga.

1. Hitta dig själv

Det är lätt att blanda ihop känslorna "ensam" och "kär". Hitta dig själv och känn dig bekväm i ditt eget sällskap först, sedan kan du börja leta efter någon att dela ditt liv med.

2. Sluta leta efter "din typ"

Vi alla har nog en bild av hur "vår typ" ser ut. Men sluta leta efter den bilden du har i huvudet och ge alla en ärlig chans. Det kanske slutar med att du blir dödskär i någon du inte ens skulle ha tittat på tidigare.


3. Våga be om dejter!

Det blir svårt att hitta kärleken om du inte visar intresse. Våga fråga efter dejter! Va romantisk och strunta i alla fula och dumma spel.

4. Ha inte för bråttom

Det tar ett tag att lära känna en människa och att kasta sig in i ett förhållande är inte alltid den rätta vägen. Låt det ta den tid det tar, är det din soulmate så kommer de där månaderna då ni dejtade bli ett minne för livet.


5. Tvinga inte fram kärlek

Är du kär så kommer du märka det. Tvinga inte fram känslor som egentligen inte finns där, bara för att du känner dig ensam. Det sägs att kärleken kommer runt hörnet så fort du slutar leta efter den!

Mer:

Här är Bill Skarsgårds flickvän – dotter till Per Morberg

Ni kanske inte alls kommer leva lyckliga i alla era dagar

Gilla Modette på Facebook!