Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 tecken på att din partner är mer kär i sitt ex än i dig

Dela på Pinterest
Misstänker du att ditt ex fortfarande har känslor för sitt ex? Om du känner igen det här så finns det en risk att det faktiskt är så.

1. Exets instastory ligger längst fram i kön
Även om det ibland kan röras om i algoritmerna och det slumpas fram vilka som dyker upp först i ditt flöde, så är det oftast de du är mest intresserad av som hänger längst fram i kön. Är din partners ex där ofta, så kan vi garantera att hen har stenkoll på sitt ex.

2. Din partner har kvar betydelsefulla presenter från sitt ex
Fin om din partner behåller presenter, men om det är presenter som hade en betydelsefull och känslosam baktanke så kan det vara så att din partner in kan släppa taget.

3. Din partner får snapchats från sitt ex då och då
Okej om de snapchatar ibland, man kan ju skiljas åt som vänner, men håll koll på blicken din partner får när mobilen plingar till och hens namn dyker upp på skärmen.

4. Din partner lägger aldrig ut bilder på dig
Kanske är din partner rädd för att stänga dörren till sitt ex helt genom att visa att hen har gått vidare?

5. Din partner var mer romantisk mot sitt ex än vad hen är mot dig
Stalka runt lite på de bådas facebook. Även om de har tagit bort alla romantiska pussbilder så är sannolikheten stor att de har kvar bilder från resor, incheckningar, taggar och kommentarer. Åkte de på romantiska weekends, åt fina middagar och kommenterade söta saker på varandras bilder, medan du får nöja dig med netflix, hämtpizza och en like så står inte allt rätt till.


Mer: 

Så kan du se på Snapchat om din crush inte är kär i dig

Så gör du för att ta reda på om din partner är aktiv på Tinder 

Gilla Modette på Facebook!