Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 saker du ska göra om du tror att din partner vill göra slut

Dela på Pinterest
Det kan vara svårt att rädda förhållandet om det knakar i fogarna, men det finns några saker du kan göra om du tror att du ska bli dumpad.

1. Skriv en lista på allt du vill göra OM du blir singel
När man misstänker att den man i kär i vill göra slut så kommer många jobbiga tankar upp. Men försök byta ut det mot positiva tankar istället. Om du hade blivit singel, var hade du velat göra? Resa? Hångla runt? Byta jobb? Flytta till en ny stad, eller varför inte ett nytt land?

2. Ladda ner förebyggande poddar
Okej, även om det inte är slut än så kan det vara skönt att ha avsnitten liggandes där. Kolla igenom Dasha Girines och Michaela Fornis gamla poddavsnitt. Där hittar du garanterat material som kan lappa ihop vilket brustet hjärta som helst!

3. Leta upp andra snyggingar
Finns det en så finns det flera. Även om det inte känns så, så kan det vara bra att hålla ett öga öppet.

4. Ge dig själv en makeover
Boosta dig själv. Om man är ledsen är det lätt att man skiter i att fixa sig, är extra hängig och nere. Gör allt i din makt för att du åtminstone ska känna dig själv som en riktig pingla!

5. Ta upp elefanten i rummet
Fråga din partner om hur den faktiskt känner, och berätta om hur du känner. Kanske går ert problem att lösa? En sak är iallafall säkert, om ni inte pratar om det så kommer ingen förändring ske och då kommer ni inte leva i ett lyckligt förhållande, och vem vill det egentligen?

Mer: 

Ledsen tjejer, Brooklyn Beckham är inte singel längre

5 tecken på att din partner är mer kär i sitt ex än i dig

Gilla Modette på Facebook!