Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Penny Parnevik är inte längre singel – har träffat en kille

no title
Dela på Pinterest
Penny Parnevik är nykär och berättar om den nya killen i senaste avsnittet av podcasten "Pillowtalk"

Penny Parnevik berättar i det senaste avsnittet av podcasten "Pillowtalk med Peg och Penny" att hon har träffat en kille – och är nykär. 

Penny, som tidigare blev sårad av exet Jayden, är rädd för att bli sårad igen och håller guarden uppe – något flera av oss kan känna igen sig i. Hon berättar i podden att hon vill vara försiktig och vill hålla det nya förhållandet för sig själv – men ger sina lyssnare ändå lite detaljer om nya kärleken.


– Jag gillar en kille asmycket, är ganska nykär och så. Vi har pratat hela sommaren och haft ögonen på varandra ett tag, och det blev vi, vilket är superkul, säger hon.

Penny berättar att paret har långdistans och hanterar det genom att facetima varje dag – men hon är lite osäker på om de verkligen är officiellt ett par än.

– Jag vill sätta en stämpel på det, är trött på att inte veta, säger hon.


Men systen Peg frågar om hon anser att Penny och nya killen är pojkvän och flickvän, och då är Penny säker på sin sak.

– Jag anser oss som pojkvän och flickvän, tror han också gör det. Men jag kommer aldrig kalla honom min pojkvän förrän han frågar mig, säger Penny.

Grattis till nya kärleken Penny!

Mer:

Penny Parnevik söker efter kärleken: "Jag letar efter en svensk"

Penny Parnevik om hur svenska killar raggar: "Bättre kan ni"

Penny Parnevik om sina bröst: "Jag borde få applåder"

Penny Parnevik avslöjar vad hon vill göra med Justin Bieber

Gilla Modette på Facebook!