Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 saker du måste få svar på av din partner när ni gör slut

Dela på Pinterest
Om du verkligen vill gå vidare från ditt ex så är det några frågor som du måste få svar på för att kunna släppa taget på riktigt.

1. "Varför vill du göra slut?"
Att få ett ärligt svar på den frågan kan göra ont, men det kan också göra det lättare för dig att gå vidare. Om ditt ex inte ger dig någon riktig anledning så kommer du spendera många sömnlösa nätter och bara ligga vaken och undra...

2. "Tror du att det finns en chans att vi blir tillsammans igen?"
Denna fråga är speciellt viktig att ställa om ni gör slut, men fortfarande umgås som vänner. Annars kan tanken ligga kvar och gro, för att sedan hugga som en kniv i hjärtat när ditt ex hittar en ny.

3. "Vad känner du för mig nu?"
Det kan vara svårt att förstå hur man kan gå från att älska någon till att inte känna något alls – och ofta är inte så fallet. Om du har blivit dumpad så kan det vara en tröst att få höra att ditt ex fortfarande känner för dig, även om det inte är kärlek.

4. "Kommer vi fortfarande kunna prata med varandra?"

Här är det bra att lägga korten på bordet och vara öppen med hur ni ska gå vidare. Kanske vill den ena fortsätta prata som vänner och den andra bara klippa kontakten helt. Kommunicera med varandra.

5. "Är allt okej mellan oss?"
Att reda ut bråk, problem och prata ut om era känslor innan ni gör slut är jätteviktigt. Det kommer kännas så mycket lättare i hjärtat då om ni skulle springa på varandra ute på stan.

Mer:

5 saker du ska göra om du tror att din partner vill göra slut

5 tecken på att din partner är mer kär i sitt ex än i dig

Gilla Modette på Facebook!