Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Känner du de här tre känslorna? Då är din partner ditt livs kärlek

Dela på Pinterest
Det finns några känslor som bara finns där om det verkligen, verkligen rör sig om äkta kärlek.

1. Självsäkerhet
Med självsäkerhet så kan man åstadkomma vad som helst här i livet, men det hela bygger på flera pelare. Din partner har en stor påverkan på din självsäkerhet. Ju mer bekräftad, uppskattad och trygg din partner får dig att känna dig, desto mer självsäker kommer du bli. Att tro på sig själv är superviktigt för att kunna tro på ett förhållande.

2. Fnittrig
Passion, tillit och romantik i all ära. Men glöm inte bort att skratta med varandra. Om ni ska vara tillsammans förevigt så kan ni räkna med att romantiken kommer och går, passionen kan dala emellanåt men när allt känns som svårast så är det viktigt att din partner fortfarande kan få dig att bubbla av skratt, kärlek och fnitter!

3. Betydelsefull
Får din partner att känna dig behövd, smart och betydelsefull så är ni helt rätt för varandra. Ett förhållande ska inte gå ut på att den ena är beroende av den andra, utan båda måste få känna att de gör skillnad för den andra personen. Känner du att du gör det? Bra! Då har du träffat ditt livs kärlek.

Mer:

27-åriga modellen ryktas vara Harry Styles nya flickvän

Så blev Kim Kardashian känd från första början

Gilla Modette på Facebook!