Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Tjejer, det verkar som att Ryan Gosling är singel igen

Dela på Pinterest
Ryan Gosling ska ha lämnat sin sambo, Eva Mendes, enligt uppgifter. Och enligt samma uppgifter ska även Eva vara gravid.

Nyligen kom uppgifter om att tjejfavoriten Brooklyn Beckham och Harry Styles har skaffat sig flickvänner, något som tyvärr krossade många hjärtan där ute.

Nu kommer det uppgifter om att ett annat Hollywoodpar fått sina hjärtan krossade – nämligen Ryan Gosling och Eva Mendes.

Paret har varit tillsammans i sex år och har två barn tillsammans, Esmeralda, 3, och Amada, 1. Men nu ska paret, enligt uppgifter till National Enquirer, gått skilda vägar, skriver Aftonbladet.

– Ryan avgudar Eva och de har gjort allt de kan för att få förhållandet att fungera. Men i slutänden handlar det om att det är för många gräl. De har levt separata liv i månader, säger uppgiftslämnaren.

Det ska vara Ryan som gjort slut med Eva, och för bara några veckor sedan kom nyheten om att Eva var gravid, något som inte ännu bekräftats.

Så, det kan vara så att Ryan har dumpat sin gravida flickvän, något som i så fall ger honom minuspoäng deluxe.

– Det är en fruktansvärd tajming. Alla är övertygade om att hon är gravid. Men inte ens det verkar kunna rädda situationen i det här läget, säger uppgiftslämnaren, skriver Aftonbladet.

Mer:

27-åriga modellen ryktas vara Harry Styles nya flickvän

Ledsen tjejer, Brooklyn Beckham är inte längre singel

Gilla Modette på Facebook!