Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så fortsätter du hålla dig självständig i ett långt förhållande

Dela på Pinterest
Att vara tillsammans en längre tid kan göra att ni växer ihop och du tappar din självständighet lite på vägen – men det finns tips!

1. Kom ihåg dina vänner

Att glömma bort sina vänner när man har en partner är lätt, vi alla har nog någon slags erfarenhet av detta. Men, värna om dina vänskaper och umgås med vänner så ofta du kan. Kärleken kommer och går, men vänskapen består!


2. Dina drömmar är inte hans drömmar

Kom ihåg dina drömmar och lägg dem inte på hyllan för att du har en partner. Delar ni samma drömmar? Lev ut dem tillsammans!

3. Du förtjänar alltid det bästa

Det här är den viktigaste punkten och det vi alla måste komma ihåg, jämt. Vi förtjänar det bästa, nu och alltid. Börjar din partner ta dig för givet, inte uppskattar dig lika mycket längre – säg det, gör något åt det och blir det inte bättre – lämna.


4. Var utan varandra ibland

Är det tråkigt att vara utan din partner så har du såklart träffat helt rätt partner och allt är som det ska. Men att vara utan varandra ibland kan få dig själv att uppskatta ditt eget sällskap och du får lära dig, återigen, att vara ensam, något som är nyttigt för oss.

5. Uppmuntra din partner att leva ut sina drömmar

Genom att peppa och uppmuntra din partner att leva ut sina drömmar så kommer du själv känna att du måste göra det också – fast med dina egna drömmar. Lyft varandra, peppa varandra, älska varandra!


Mer:

6 små överraskningar som gör din partner mer kär i dig

4 osexiga saker killar måste sluta med under förspel – enligt tjejer

5 saker killar gör för att impa – som tjejer inte förstår


Gilla Modette på Facebook!