Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

4 saker du gör under ett bråk – som förstör ditt förhållande

Dela på Pinterest
De här vanliga misstagen gör de flesta när de bråkar med sin partner. Men det kan verkligen förstöra allt...

1. Att försöka vinna argumentationen

Det finns inga vinnare i ett förhållande, ni är ju ett par och måste vinna alla bråk tillsammans. Försök därför inte att ha rätt till varje pris utan gör allt för att ni ska hitta en lösning som känns bra för båda. 


2. Att bråka när du är arg

Ta inte diskussionen och bråka när du är som mest uppe i varv. Lugna ner dig innan ni pratar så ni kan ha en bra diskussion istället för en massa skrik. Det är lätt att allt blir fel då och att man tar ut sin ilska istället för att lösa konflikten.

3. Vara dryg

Att droppa onödiga kommentarer, göra så kallade "fällor" så din partner ska göra eller säga fel för att du ska få rätt är inte en bra idé. Skippa det och droppa den dryga attityden. Bråkar ni för att bråka eller för att ni tycker olika om något som ni vill lösa?


4. Ta inte upp alla era problem

Ta inte upp allt du stör dig på i ett och samma bråk, då kan allt kännas som ett mycket större problem än vad det faktiskt är. Red ut vad ni faktiskt bråkar om och diskutera det. Annars blir det lätt övermäktigt och det kan kännas omöjligt att lösa.

Mer:

7 solklara tecken på att någon är hemligt kär i dig

Gilla Modette på Facebook!