Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Bianca Ingrosso i tårar efter dagen med Phillipe: "Mår inte bra"

Relationer
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har distansförhållande med sin pojkvän Phillipe Cohen. Men i helgen träffades paret, något som fick Bianca att börja gråta.

Bloggdrottningen och realitystjärnan Bianca Ingrosso har distansförhållande med sin pojkvän Phillipe Cohen, som nu bor i London och pluggar.

Paret träffas inte speciellt ofta, så när de väl får tid för varandra så sprudlar såklart känslorna.

Phillipe är från Göteborg från början och i helgen åkte han hem från London till Götet, och dit åkte då även Bianca.


Paret har myst runt, shoppat och ätit god mat och bara tagit hand om varandra – och på bloggen skriver nu Bianca om sin kärlek för Phillipe.

"Jag fortsätter njuta av livet med Phillipe. Blir alltid lika lugn av honom, jag hör verkligen hemma med honom", skriver hon.

Men, när paret skulle gå och lägga sig på kvällen så bröt Bianca ihop i tårar.


"Igårkväll började jag faktiskt gråta när vi skulle somna i sängen. Jag fick liksom ur alla känslor som jag stängt undan senaste månaderna", skriver hon.

Bianca har inte haft det lätt den senaste tiden, bland annat på grund av mycket jobb, stress och turbulent med pojkvännen. Men, det finns något som får Bianca att må bra – och det är just Phillipe.

"Jag mår helt klart inte bra och känner inte riktigt igen den nedstämda Bianca som jag är nu men med Phillipe mår jag alltid bra. Älskar dig", skriver hon på bloggen.

Mer:

Bianca Ingrossos bästa tips för att få distansförhållandet att funka

Gilla Modette på Facebook!