Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Nya bilden från Bieber och Selenas dejt får oss att skrika rakt ut

Dela på Pinterest
Justin Bieber och Selena Gomez har börjat träffas igen och det går inte att missa hur sådär pirrigt nykära de ser ut att vara.

För några veckor sedan stod det klart att Selena Gomez och The Weekend gått skilda vägar och det dröjde inte länge innan sångerskans hjärta hittade tillbaka till barndomskärleken Justin Bieber.

För några veckor sedan började paret synas ihop och umgås allt mer. Här hejade Selena på Justin under hans hockeymatch för att sedan lämna ishallen tillsammans. Gulligast av allt? Selena bar då Justins tröja!


Därefter har de setts på en cykeldate som kommer få ditt bultande Jelina-hjärta att gå på högvarv.Kolla bara Selenas leende? Hur sött?


Som om det inte satte igång ens tårkanaler nog så har det nu lagts ut en ny bild som postades av användaren Amy på twitter som visar när paret är ute på en mysig promenad ihop.


Och om det där inte är kärlek i Selenas blick så vet vi inte vad kärlek är.

Mer:

Läs om svenska Ellinor som träffade Justin Bieber – en helg som hon beskrev som magisk.

Gilla Modette på Facebook!