Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Hur vet man om ens partner är otrogen?

1 av 1

Dela på Pinterest
I nya podden "How To med Lisa och Sara" diskuterar tjejerna hur man egentligen kan få reda på om ens partner är otrogen.

Idag släpptes första avsnittet av nya podden "How To med Lisa och Sara". I podden ska tjejerna diskutera olika frågor som googlas dagligen – och i första avsnittet handlar det bland annat om otrohet.

De ställer frågan "Hur vet man om ens partner är otrogen?".


Men att besvara frågan är inte lätt. Sara berättar att hon själv haft erfarenhet av otrohet men att hon inte misstänkte något alls.

– Det var hemskt. Det som är läskigt är att man kan diskutera det här, hur man vet om ens partner är otrogen, och jag kan genuint säga att jag inte hade en aning om att han var otrogen, säger hon.

Lisas och Saras tips för att ta reda på om din partner är otrogen är främst att bara prata med sin partner och försöka få fram sanningen på bästa sätt, men att det även finns lite hacks att använda sig av om man ändå inte kan lita på sin partner.

– Du kan se vem den är vänner med på Facebook, om den kommentar eller ajkar någonting, se var hans vänner är, det finns så mycket hacks, säger Lisa.

Lyssna på poddavsnittet här och glöm inte att prenumera!

Mer:

På söndag släpper vi podcasten "How To med Lisa och Sara"

Gilla Modette på Facebook!