Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

4 saker som gör dig till en dålig partner

Dela på Pinterest
I veckans avsnitt av "How To med Lisa och Sara" pratar duon om relationer och punktar upp vad du inte ska göra som partner.

Podcasten "How To med Lisa och Sara" är podden som svarar på livets alla "hur gör man?". I veckans avsnitt pratar tjejerna om relationer och båda två är i en relation – och har själva tvivlat på om de verkligen varit en bra partner.

"Vi kände att vi ville komma tillbaka till vardagsmyset när man orkar göra sig fin inför varandra, laga middag, köpa presenter, vara gullig och allmänt peppig. Jag tappade det ett tag", säger Lisa.


Då kommer tjejerna in på ämnet "hur är man en dålig partner", där de punktar upp saker de inte vill att deras partner ska göra i ett förhållande.

De får säga två saker var och det handlar bland annat om att bli arg om man vill umgås med vänner ibland, vara negativ hela tiden, svartsjuka och att ens partner inte lyssnar på en.

Lyssna på hela avsnittet här.

Obs! Glöm inte att ge podden betyg och prenumerera så du inte missar nya avsnitt!

Mer:

Så blir du av med torr hy – krämen som verkligen fungerar

Gilla Modette på Facebook!