Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Allt ni behöver veta om Måns Zelmerlöw och Ciara Jansons förhållande

Dela på Pinterest
Igår kom nyheten att Måns Zelmerlöw och Ciara Janson ska bli föräldrar – men hur ser deras kärlekshistoria ut egentligen?

1. Vem är Ciara Janson? 

Ciara Janson, 30, är från Storbritannien. Hon är skådespelare och har bland annat haft en roll i den brittiska serien "Hollyoaks", men håller även på med teater och gör röster till animerade filmer. 

Så träffades Måns Zelmerlöw Ciara Janson

1. När träffades paret?

Paret träffades på ett bröllop sommaren 2016. Måns ska då ha sagt att Ciara inte alls var intresserad till en början, men att han föll för henne direkt.  På nyårsafton 2016 avslöjade paret att de var tillsammans för offentligheten. 

Ciara Janson


2. Ciara har ett barn sedan tidigare

Ciara har en son sedan tidigare, 3-årige Archie. Måns har varit som en bonuspappa för sonen. 

Ciara Janson son


3. Var bor paret?

Måns och Ciara bor för tillfället i London och enligt uppgifter ska Måns tycka det är skönt att vara ifrån offentligheten lite.

4. Måns gick ner på knä och friade

31 juni 2017 gick Måns ner på knä och friade till Ciara. Han gick ner på knä på ön Vis i Kroatien med en gitarr i handen – han sjöng såklart en egenskriven låt till sitt livs kärlek. Förlovningsringen var en ring från Efva Attling. 

5. Paret väntar barn

3 december 2017 släppte paret nyheten att de väntar barn tillsammans. "Small hero coming!!" skrev Måns på Instagram.

Mer:

Det här spelade Måns Zelmerlöw när han friade till sin flickvän

Gilla Modette på Facebook!