Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 saker du vill veta om Penny Parneviks nya pojkvän Douglas Murray

no title
Dela på Pinterest
Douglas Murray är Penny Parneviks nya kärlek och det finns en anledning till varför Penny inte berättat vem han är – förrän nu.

Penny Parnevik, 20, avslöjade tidigare i höst att hon har en ny kärlek i sitt liv – men hon har valt att hålla han hemlig för offentligheten. Det har spekulerats mycket i vem det är och igår bekräftade Penny ryktena själv på sin Instagram. Pojkvännen är före detta hockeyproffset Douglas Murray. 

Glad andra advent 🕯🕯

A post shared by PennyParnevik (@pennyyparnevik) on

1. Hans hockeykarriär 

Douglas Murray var tidigare hockeyproffs och har spelat ishockey i både Sverige och internationellt. Han har en karriär i NHL med laget San José Sharks och har även spelat för Tre kronor i VM 2008 och OS 2010.

Douglas Murray


2. Var han bor

Han bor i Kalifornien och i januari kommer Penny Parnevik flytta dit också – för att bli sambos och slippa låndistansförhållandet.

3. Varför Penny höll pojkvännen hemlig

Penny har under hösten berättat att hon har en pojkvän, men har inte gått ut med namn och bild på honom och bekräftat vem han egentligen är – förrän nu. Detta på grund av att även han är känd och för att de ville vara relativt privata med deras förhållande till en början, skriver hon på bloggen.

Douglas Murray pengar


4. Han är miljonär

Ja, pengar spelar ju ofta ingen roll när det kommer till kärlek. Men, Douglas Murray har ju en karriär inom hockeyn så självklart är vi nyfikna på vad han egentligen har slevat in för pengar. Enligt Nyheter24 har han dragit in 115 miljoner kronor under sin NHL-karriär, bara i lön. WOW.

5. Hans ålder

Att Douglas Murray är lite äldre än Penny Parnevik har nog ingen undgått. Penny Parnevik är född 1997 och är 20 år, Douglas är född 1980 och är därmed 37 år gammal, vilket gör att det är en åldersskillnad på 17 år mellan paret.

Douglas Murray ålder

Mer:

Penny Parnevik har träffat en ny kärlek

Gilla Modette på Facebook!