Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Det här tycker Justin Biebers mamma om Selena Gomez egentligen

Dela på Pinterest
Justin Biebers mamma, Pattie Mallette, har uttalat sig om Selena Gomez och det gör fansen helt galna.

Ingen har väl ändå undgått kändisvärldens nya (eller gamla) par Justin Bieber och Selena Gomez. Paret har setts dejta och kyssas – något som har krossat några hjärtan men läkt andra.

Paret är goals på många olika sätt och tanken av att Justin Bieber och Selena Gomez någon dag kommer gifta sig är nog en dröm för många.

Justin Bieber
Bildkälla: Stella Pictures


Men nu är det en tredje part i relationer som gör fansen lite galnare – nämligen Biebers mamma. Pattie Mallette har uttalat sig om Selena och det får våra hjärtan att smälta lite till.

Justin Biebers mamma
Bildkälla: Stella Pictures

"Han delar inte med sig av så mycket så jag vet inte speciellt mycket om deras privata relation, men jag älskar henne", säger Biebs mamma till People magazine skriver Cosmopolitan.

Hon säger även att Pattie och Selena har en speciell relation till varandra, och att hon stöttar såklart allt Bieber gör. 

"Jag stöttar allt han gör, om han älskar henne så älskar jag henne, och jag har träffat henne och vi har ett speciellt band till varandra", säger hon.

Så, det är alltså INTE Selena Gomez som Justin Bieber sjunger i "Love Yourself". Här är däremot några andra tjejer som Bieber har dejtat.

Gilla Modette på Facebook!