Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Därför vill Kylie Jenner inte visa sig med pojkvännen Travis Scott

Kylie Jenner och Travis Scott

Dela på Pinterest
För första gången har paret Kylie Jenner och Travis Scott nu gemensamt blivit intervjuade och fotograferade för en tidning – och nu berättar paret varför de aldrig ses tillsammans.

Kylie Jenner och hip hop artisten Travis Scott blev ett par våren 2017, och nästan direkt blev Kylie gravid med deras dotter Stormi.

Hon kom till världen i februari 2018 efter att paret hållit hela graviditeten hemlig för omvärlden. Kylie Jenner försvann från sina sociala kanaler och postade sedan en film som förklarade allting – en film som nu har över71 miljoner visningar.

Nu har Travis och Kylie för första gången gått ut i en gemensam intervju och berättat om deras förhållande, och även fotograferats för tidningen GQ.

Kylie Jenner och Travis Scott omslag tidningen GQ
Bildkälla: Instagram/GQ


I intervjun berättar då Kylie varför hon nästan aldrig pratar om, eller visar sig tillsammans med Travis, i offentligheten. Det handlar om den uppmärksamheten som Kardashian/Jenner-familjen drar till sig,

Kylie Jenner och Travis Scott tidningen GQ
Bildkälla: Instagram/gq

"Jag tror inte han är helt okej med det, men han kan ändå hantera det, för vi älskar varandra och vi har en familj. Jag vet att han inte gillar uppmärksamheten", säger Kylie, skriver Cosmopolitan.

Paret försöker därför hålla sitt förhållande privat och Kylie väljer ofta att inte gå när Travis har olika events eller konserter. 

Fotografering Travis Scott och Kylie Jenner
Bildkälla: Instagram/GQ

"Jag vill att han ska göra sin egna grej. Jag vill att han ska vara han. Jag vill inte bli Kylie och Travis. Så om folk aldrig ser oss tillsammans så är jag okej med det, för vi gör vår egna grej", säger hon.

Mer:

En tidslinje över Kylie Jenners graviditet

Kylie Jenner är yngsta någonsin på Forbes lista över rikaste kvinnorna

Gilla Modette på Facebook!