Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Presenteras av Veet

Det här säger din ögonbrynsform om din personlighet

Dela på Pinterest
Vilken form du har på dina ögonbryn avslöjar mycket om din personlighet. Hitta dina egna här nedan och se om det stämmer in på dig!

Enligt bland annat kinesisk "face reading" sägs det att dina ögonbryn kan tala om väldigt mycket om hur du är som person. Det kanske inte är så konstigt, med tanke på att vi spenderar timmar med att forma dem till perfektion. Ett projekt som ju faktiskt kan vara ganska plågsamt, om du till exempel använder dig av vax eller pincett. Som tur är går tekniken framåt och det finns även mindre smärtsamma metoder. Till exempel ögonbrynstrimmers som Veets Beauty Styler, som gör att du enkelt kan styla brynen i den form du vill ha.

Här är en lista på de vanligaste ögonbrynsformerna och deras typiska personlighetsdrag – känner du igen dig själv och dina kompisar?

1. Buskiga

Du är en riktig go-getter som vet vad du vill ha och när du vill ha det. Ladies med naturliga, lite tjockare bryn är självsäkra och bra på att få saker gjorda. De är också ofta något av en ”free spirit” som inte bryr sig så mycket om vad folk tycker.

2. Tunna naturliga

Personer som har tunna ögonbryn har en tendens att vara försiktiga och lyssna mycket på vad andra tycker. Ditt självförtroende kan svaja lite och du är inte den som tycker om att stå i centrum utan håller dig hellre mer i bakgrunden. Du kan behöva en kompis med buskiga bryn som drar med dig på äventyr – och du kan i din tur sätta stopp för hennes alltför våghalsiga idéer.

3. Tunna plockade

De som plockar sina bryn väldigt tunt kan sända ut signaler till andra att de är lite diviga eller osäkra på sig själva. Men det behöver ju inte alls stämma, så låt dina bryn få leva fritt och trimma dem inte för långt från sin naturliga form.

4. Raka

Om du har raka, lågt sittande bryn är du förmodligen den där personen som alltid har svar på tal. Här sägs eller görs ingenting som inte är noga genomtänkt, och du skulle aldrig låta hjärtat styra över hjärnan vid beslutsfattande. Logik är din grej.

5. Rundade

Du är förmodligen den där i kompisgänget som styr upp bruncher och middagar och som stöttar dina vänner i allt från klädval till break-ups. Du är en person som utstrålar värme och som folk trivs att vara omkring. Dina vänner skulle i första hand beskriva dig som omtänksam och lojal. Inte helt fel, eller hur? Alla mår bra av en vän som dig.

6. Välvda

Dig är det svårt att hålla koll på! Du har tusen järn i elden och gillar när saker går fort och händer spontant. Dina känslor går upp och ner och leder ofta till starka reaktioner – oavsett om du är arg, glad eller ledsen. Men för det mesta tar du livet med en klackspark och en rejäl skopa humor.

7. Högt välvda

Du kan för andra verka lite självupptagen eller till och med skrämmande. Men i själva verket är det bara för att du är den mer reserverade typen som gillar att hålla dig vid sidan av innan du ger dig in i en situation. Personer med högt välvda ögonbryn är ofta perfektionister – du vill ha kontroll och du vill ha saker på ditt sätt, helt enkelt. Inget konstigt med det. Men har du någon vän som har välvda ögonbryn gissar vi att de nog kan få dig att släppa loss lite!

Sugen på att skaffa en ögonbrynsform som bättre matchar din personlighet? Med ögonbrynstrimmern Veet Sensitive Precision Beauty Styler kan du i två enkla steg forma dina ögonbryn precis som du vill ha dem. Och är du redan nöjd med din look funkar den även för att bara hålla brynen i trim. Läs mer här.