Tjej som ger kille julklapp, ett gäng vänner som firar jul.
Spana in denna lista med 20 populära prylar – att ge bort som julklapp 2018.

Passa på att fynda 20 av julens klappar – nu när de är nedsatta

Visst låter det skönt att vara ute i god tid? Det är dessutom skonsamt för plånboken att köpa populära prylar när de är nedsatta. Nedan har vi listat 20 julklappar som är perfekta.


Vi har listat 20 julklappar som alla är nedsatta i pris om du köper dem redan innan julhandeln drar igång. 

1. Foreo Luna Mini 2

Den senaste Foreoprodukten som kommit ut på marknaden. Pulseringarna ger en skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller, löser upp tilltäppta porer samt tar bort 99,5 % av smuts och olja från huden. Perfekt julklapp att ge den skönhetsintresserade! Här finns den just nu nedsatt med 25 procent rabatt.

2. Urban Ears Hörlurar

Vad sägs om att ge bort trådlösa hörlurar från Urban Ears Platters? De toppar listorna och passar perfekt både i vardagen och till träningen. Här finns de nu för 249 kronor, vilket är marknadens bästa pris. 

3. Vattenkokare SMEG

Prylar till köket är alltid en bra julklapp, då det är något man inte unnar sig själv så ofta. Denna vattenkokare från SMEG är både lyxig och snabb. Här finns den att fynda för endast 1 595 kronor.

4. Champagneglas från Iittala

Känner du någon som precis flyttat hemifrån, eller bara någon som gillar bubbel. Populära champagneglas från Iittala är en så bra julklapp, här finns dessa att köpa i 4-pack just nu för 389 kronor.

5. Apple AirPods (2nd generation)

Apple Airpods är en grym julklapp, de blir allt mer populära då man slipper sladden och ljudet är grymt. Finns här till bäst pris.

6. Drönare Ryze Tech Tello

Hur kul att få en drönare i jul? Denna har fått bra recensioner men är ändå inte så dyr, här finns den nu för 946 kronor. Vilket är ett bra pris för denna teknikpryl!

7. Underkläder Björn Borg

En klapp att ge bort till din pojkvän eller pappa. Alltid härligt att få nya snygga underkläder. Här kan du nu köpa ett 5-pack från Björn Borg för 649 kronor.

8. Klocka från Seiko

En klocka är en riktigt grym julklapp. Denna från Seiko är elegant, stilig och riktigt prisvärd.Du hittar den här - spara över 300 kronor just nu.

9.Ansiktskräm Clinique

Ge bort en magisk ansiktskräm, denna kommer från Clinique och återfuktar på djupet. Perfekt till din mamma, syster, kompis eller liknande. Här finns den nu att köpa för endast 599 kronor.

10. Moccamaster

Hur underbart att brygga gott kaffe i en Moccamaster på morgonen? Väldigt bra start på dagen. Den finns även i vitt och rostfri stål. Här finns den till bäst pris.

11.Vas från Klong

Hur stilren är inte denna vas från Klong? Vasen finns nu här till bäst pris, den finns även i silver och är väldigt populär.

12. Apple Ipad

Hur många önskar sig inte en Ipad? Denna finns här till bäst pris, finns både i svart och vitt. 

13. Adidas

Skor från Adidas, perfekt gåva att ge den som älskar sneakers. Och dessa är väldigt populära och snygga. Här hittar du dem nedsatta med 41 procent rabatt just nu.

14. Nintendo Classic Mini

Ge bort riktig nostalgi med den här populära spelkonsolen. I ett gulligt miniformat! Just nu kan du klicka hem den med 37 procent rabatt här.

15. Polaroidkamera

Hur kul att få en polaroidkamera i julklapp? Den skriver ut bilderna direkt så att de bästa minnena sparas. Här finns den till bäst pris.

16. Parfym för honom


Båda dessa herrparfymer är väldigt populära.Chanel de Bleu finns att köpa här, en manlig och träig doft. Acua di Gio från Giorgio Armani finns här för 463 kronor.

17. Parfym till henne

En klassisk present, som man alltid blir lika glad för. Våra favoriter är antingen denna frånSI Giorgio Armani som finns här, med doft av vanilj och dova dofter. Eller den populära från Carolina Herrera Good Girl är sofistikerad och sensuell och finns här. 

18. Digital Fotoram

Detta kan vara den perfekta presenten att ge dina äldre släktingar som vill följa vad som händer i ditt liv just nu. Du väljer snabbt via din smartphone vilka bilder som ska synas. Här finns denna att köpa till bästa pris.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.