Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så fixar du fina naglar

1 av 4

Kim Kardashian med välvårdade naglar.

2 av 4

Salong eller inte? Med Nyheter24s produkttips fixar du lätt manikyren hemma.

Shoppingtips för grundläggande nagelvård.
3 av 4

Shoppingtips för grundläggande nagelvård.

4 av 4

Nej Britney Spears, bit inte på naglarna, vårda dem istället!

Dela på Pinterest
Vintertorra nagelband och flagande nagellack? Inte nu längre. Fixa finaste naglarna med de rätta manikyrtipsen. 

Vackra naglar och nagelband känns fräscht och ger ett välvårdat intryck. Här är tre grundläggande produkttips för en perfekt manikyr.

Nagel- och nagelbandsrengöring

En nagel- och nagelbandsrengöring är en specialtvätt som effektivt tar bort döda hudceller kring nagelband och nagel. Detta ökar syretillförseln som därmed påskyndar nageltillväxten och förbättrar dess kvalitet. Använd rengöringen tillsammans med en nagelborste för bästa resultat. Shoppingtips: Nail & Cuticle Cleanser från Depend.

Myrraolja och Sesamolja

Myrraolja stärker naglar som är mjuka och Sesamolja ger intensivvård och reparerar naglar som skivar sig och spricker. Båda oljorna är vårdande och ger näring. Myrraolja och Sesamolja kan användas dagligen vid behov, massera in en liten droppe i nageln och runt nagelbanden. Shoppingtips: Myrraolja och Sesamolja hittar du i din hälsokostbutik.

Nagelbandskräm

En bra nagellandskräm mjukar upp och ger näring åt torra nagelband. Nagelbandskräm för naglarna är vad ett leave in-balsam är för håret, krämen verkar under en lång tid och är skyddande och vårdande. Shoppingtips: ACO Sense & Care Cuticle Cream från Apoteket.