Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Snygg som stjärnbloggarna på nyår

1 av 5

Therese Hollgren tipsar att glammiga Hollywoodlockar är den bästa partyfrisyren.

2 av 5

Louise ska sota ögonen med gråskimrande skuggor och fira in tolvslaget i London.

3 av 5

Michaela Fornis skönhetslöften inför 2011 är att peela huden oftare och att unna sig pedikyr.

4 av 5

Frida Fahrman planerar att skåla in det nya året i en utomhusjacuzzi i Norge.

Stjärnbloggarna delar med sig av sina bästa skönhetstips och nyårslöften.
5 av 5

Stjärnbloggarna delar med sig av sina bästa skönhetstips och nyårslöften.

Dela på Pinterest
Hur planerar Frida Fahrman, Louise Adolphson, Michaela Forni och Therese Hollgren att fixa hår och smink på nyår? Modette har tagit skönhetstempen på stjärnbloggarna.

Modette ringde upp fyra av bloggvärldens hetaste tjejer för att kolla skönhetsläget inför årets glammigaste kväll, nyårsafton.

Hur kommer du att fira nyårsafton?

Frida Fahrman, moderedaktör och bloggar på Kanal5.se: Jag ska fira med skidåkning i Norge, tillsammans med min killes familj. Sedan vet jag inte mer, jag står inte för planeringen utan tar det som det kommer.

Louise Adolphson, bloggar på Right Now/devote.se: Jag ska fira i London, ser fram emot det jättemycket. Först middag med en massa vänner, sedan privateparty på ett hotell och vid tolvslaget åker vi vidare till någon av mina favoritklubbar. Nyårsafton i London är annorlunda än i Stockholm, där går man alltid ut på nattklubb efter tolvslaget vilket man oftast inte gör i Stockholm.  

Michaela Forni, moderedaktör för Nöjesguiden och bloggar på Stureplan.se: Jag ska fira tillsammans med ett helt gäng vänner. Det blir en stor middag, härligt sällskap, en kyss på tolvslaget och allt det där.

Therese Hollgren, bloggar på Shopping and Fashion/devote.se: Jag ska fira nyårsafton med min älskade lilla familj och underbara vänner. Det kommer att bli en massa god mat, underbara efterrätter och bäst av allt, trevligt sällskap.

Hur ser din ultimata nyårsmakeup ut?

Frida: I år blir det ingen make up alls tror jag, jag tänker skåla in tolvslaget i en utomhusjacuzzi. Men annars tycker jag att man ska satsa på en snygg sotning.

Louise: Jag kommer att spraytanna mig två dagar innan, så jag kommer att vara superbrun. Kommer att satsa på en bronzesotad look med olika gråskimrande ögonskuggor, svart kajal, långa svarta ögonfransar, naturlig och återfuktad hy (jag använder alltid extra mycket återfuktande ansiktskräm när jag spraytannat mig) och beigeskimrande läppglans.

Michaela: Det beror naturligtvis på klädseln men oftas föredrar jag svarta sotade ögon i kombination med neutrala läppar alternativt en lättare ögonsminkning matchat med blodröda läppar.

Therese: Sotade ögon och lösögonfransar, röda läppar och en perfekt bas så hyn ser ut att vara av porslin.

Vilken är din bästa partyfrisyr?

Frida: Snygga och välarbetade glamourlockar.

Louise: Jag brukar alltid ha plattat hår med mittbena när jag festar. Det är snyggt och avslappnat och man slipper oroa sig för att lockarna eller volymen ska försvinna under kvällen. Men annars älskar jag hår med mycket volym, plattat högst upp och sedan stora, väldefinerade lockar. Men den frisyren får man bara med värmespolar eller en riktigt grym frisör som stylar det åt en...

Michaela: Mittbena och en stram knut i nacken är fruktansvärt fint tycker jag. Tyvärr får jag knappt till der med mitt korta hår men snart så!

Therese: Min bästa partyfrisyr är stora Hollywoodlockar, hinner man inte fixa båda hår och makeup är det håret man ska lägga krut på.

Har du något skönhetslöfte inför 2011?

Frida: Nej, jag är inte så mycket för löften. Det finns viktigare saker att bekymra sig om.

Louise: Jag ska äta bättre, jag äter alldeles för mycket socker och för lite protein. Sedan ska jag dra ned på rökandet, det känns larvigt att röka när man i övrigt bryr sig så mycket om sin hy och hälsa som jag gör. Annars är jag rätt nöjd med mina skönhetsrutiner, har sovit med smink en enda gång under fem år och sover alltid mellan 8-11 timmar per natt. 

Michaela: Haha, ja sådana har man ju varje år. Jag ska börja peela mig oftare och mest av allt, börja unna mig pedikyr!

Therese: Jag ska bli bättre på att ta hand om mitt hår, just nu misshandlar jag håret med plattång varje dag. Jag ska försöka dra ned på plattångandet, bli bättre på att göra inpackningar och toppa det regelbundet så att mitt hår blir friskt och fint igen.

Läs tjejernas bloggar här:

Frida Fahrman

Louise Adolphson

Michaela Forni

Therese Hollgren