Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Vårens hetaste hårkompisar

1 av 9

Sötsexig bondsjalett hos D&G.

2 av 9

Sportig luva hos Diane von Furstenberg.

3 av 9

Håret passar bra stramt uppsatt för den rätta dramatiska looken.

4 av 9

Låt gärna några lösa hårslingor leta sig fram under luvan.

5 av 9

Hermès.

6 av 9

Diane von Furstenberg.

7 av 9

En fläta är snygg under matadorhatten, här hos Hermès.

8 av 9

Sjalett hos D&G, matadorhatt hos Hermés och sportig luva hos Diane von Furstenberg.

Håll sjaletten på plats med hjälp av hårnålar.
9 av 9

Håll sjaletten på plats med hjälp av hårnålar.

Dela på Pinterest
Låt ditt svall stifta bekantskap med några nya kompisar i vår. Dessa huvudbonader är säsongens hetaste.

Likt ett körsbär som toppar glassen fungerar vårens hetaste huvudbonader för din look. Spana in de snyggaste från catwalken.

Bondsjalett hos D&G. I vår trånar vi efter den sötsexiga looken á la nutida, medveten lantlolla. Knyt sjaletten runt utsläppt hår och böj in nederdelen av hårtopparna med hjälp av en plattång för att snabbt ge struktur och intrycket av en mer fixad frisyr. Gör som proffsen och håll sjaletten på plats med hjälp av hårnålar som du preparerat med hårspray innan du fäster dem i håret.

Matadorhatt hos Hermès. Den dramatiska matadorhatten skapar omedelbart ett coolt statement. Bär håret flätat eller stramt uppsatt för den rätta stilen.

Sportig luva hos Diane von Furstenberg. Den sportiga luvan gör comeback från 90-talet och kvalar in på prispallen när det gäller trendig huvudbonad. Inspireras av Diane von Furstenberg som sätter stilen med slinkiga sjalmodeller men kom ihåg att luvan på din munktröja under skinnjackan fungerar precis lika bra.