Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

"Kan inte komma ihåg sist jag fick en finne"

Dela på Pinterest
Recenserat. Modettes testperson Madeleine Engelberg har testat Cicamed Cleanser Antioxidant och gett sitt utlåtande.

Produktbeskrivning:
Det första steget mot en vacker hy med fin lyster är genom en skonsam men effektiv rengöring. Cicamed Antioxidant Cleanser gör detta genom att bevara ett naturligt lågt pH (pH 5-6) med hjälp av Lactic Acid (naturlig mjölksyra), huden behåller sitt skydd mot bakterier och föroreningar.

Cicamed Antioxidant Cleanser är en mild, djuprengörande och löddrande rengöringsgel. Den avlägsnar make-up, döda hudceller och orenheter som täpper till huden. Använd morgon som kväll genom att massera in på fuktig hy och sedan skölja med ljummet vatten.

Innehåller ekologisk Aloe Vera, trollhassel och antioxidanter från grönt te som lugnar, reparerar och förebygger rodnad. Naturlig Lactic Acid är djupt återfuktande och pH-balanserande. Naturlig olja från blodapelsin verkar vitaliserande. Rengör skonsamt, återfuktar och bevarar hudens naturliga pH-värde. Fri från paraben, parfym, petrokemi och färgämnen. Helt ekologisk. Passar till alla hudtyper.
 
Pris: 295:-

 
Jag har nu använt denna rengöring från Cicamed under en längre period (snart inne på min andra förpackning) och måste säga att jag är otroligt nöjd.
 
För mig har det varit svårt att hitta en bra rengöring som kan uppfylla krav som att effektivt ta bort make up, vara dryg, löddrande och framförallt att huden ska kännas ren efteråt. En bra rengöring är verkligen a och o.
 
Jag fullkomligt avskyr rengöringar som lämnar en känsla utav en "hinna" kvar på huden. Något jag ofta känt vid användning utav till exempel Shiseidos rengöringar eller att det krävs flera omgångar utav rengöring för att en tyngre make up ska avlägsnas. Jag har även en relativt känslig hud, så det är viktigt att min rengöring motverkar orenheter, som jag annars lätt kan få, trots att jag inte är tonåring längre.
 
Min känsla är att min hud faktiskt har förbättrats, vilket är otroligt skönt. Kan inte komma ihåg sist jag hade någon finne och huden känns verkligen mycket renare. Cicamed Antioxidant Cleanser får det att kännas roligt att tvätta ansiktet. Den har en fräsch, frisk doft, är dryg, prisvärd, avlägsnar effektivt make up och löddrar. Vad som är negativt är att den inte är så lätt att hitta i butik men kan beställas från exempelvis eleven.se. Helt klart värd att testa!


Text: Madeleine Engelberg