Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

"Det har aldrig varit enklare att forma håret"

1 av 1

Dela på Pinterest
Nyhet. OBH Nordica och Björn Axén har tagit fram stylingverktyget som ska ersätta locktång, plattång, fön och rundborste.

OBH Nordica och Björn Axén har tillsammans tagit fram ett stylingverktyg som ska ersätta både locktång och rundborste.
Att rundborstföna håret kräver en viss teknik och kan vara svårt att göra själv hemma. Men med Magic Style Brush slipper du fönen, värmen kommer istället från borsten själv.

– Som frisör är det lätt att arbeta med en hårfön och hårborste, men om du inte är utbildad professionellt är det svårare. Vi har nu utvecklat Magic Style Brush, som är en blandning mellan en borste och en locktång, där du formar ditt hår med hjälp av den varma stylingborsten. Det har aldrig varit enklare att forma håret, säger Johan Hellström Björn Axén.

Magic Style Brush passar alla hårtyper och för olika frisyrer. Det går lätt att göra både lockar, få håret rakt, extra volym och rundade toppar. Den värms upp på bara 30 sekunder och finns i storlekarna 30 mm, 38 mm och 45 mm. Magic Style Brush har även en joniseringseffekt som minskar statisk elektricitet och tillför glans.

Priset ligger på cirka 695 kronor.