Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Veganiskt schampo och det perfekta läppglanset

1 av 1

Dela på Pinterest
Skönhetsredaktörens val. Modettes skönhetsredaktör Filippa Berg väljer sina personliga favoritprodukter. Här är veckans val.

Denna vecka har jag valt att lyfta en hårspray från Björn Axén. Jag fullkomligt hatar känslan av stelt, äckligt hårsprays-trassel dagen efter festen... det där som i princip är omöjligt att reda ut utan en jäkla massa balsamspray och ett oändligt tålamod. Därför gillar jag Style Fixing Hairspray Strong. Den är så lätt att det inte blir något problem dagen efter. Superskönt! 110 kronor på Eleven.

Min nya schampo-favorit är från DermOrganic, ett veganiskt märke som alltså bara görs på naturliga och ekologiska ingredienser, bland annat arganolja. Det luktar gott på ett lite udda sätt, kan inte riktigt sätta fingret på det. Och det känns otroligt bra med ekologiskt som också fungerar. Inga sulfater heller, alltså perfekt för färgat hår (sulfater torkar ut och drar ur färg). En ny favorit helt enkelt! 195 kronor på Lyko.

Fick ett extremt ha-begär när jag fick syn på denna ögonskuggspalett från Too Faced's sommarkollektion. Det tenderar att hända mig ganska ofta när det kommer till Too Faced's produkter...
Summer Sexy Shadow Collection heter denna palett och innehåller skuggor med namn såsom Seashell, Sunbeam, Coral Crush och Mermaid.... eh, jag dör. De ingår i olika looker, Day, Classic och Fashion, som mycket pedagogiskt har märkts ut i asken.
359 kronor får man punga ut för denna vackra skapelse på Eleven.

Min hud har krånglat lite på senaste tiden och jag har försökt komma på varför. Något jag inte tänkte på var att min Skin Zyme-mask från Jan Marini hade tagit slut. Beställde en ny och redan efter 4 appliceringar har min hud kommit i bättre balans igen. Den innehåller grön papaya och exfolierande fruktenzymer. En peeling-mask alltså. Skin Zyme är verkligen en storfavorit hos mig, vill aldrig vara utan den igen! Men smakar det så kostar det. 649 kronor närmare bestämt, på Skincity.

En vän till mig använder alltid Lip Maximizer, en lip plumper från Dior, på sina läppar och det är så hysteriskt fint. Färgen är så perfekt, och ja, allt med det. Vill också ha!! 370 kronor kostar den, på Kicks.