Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 sminkstips som räddar din look i vinter

Dela på Pinterest
Hur sminkar du dig rätt och tar hand om din hy i kylan? Vi har svaren.

Trött på vintertorr hy, bleka ansikten och färglöst smink? Vi hjälper dig med räddare i nöden-tipsen som du bara måste prova när kylan smyger sig på. 

1. Återfukta

Har du problem med torr hyi kylan? Du inte ensam! På vintern producerar din hud inte likamycket olja och blir därför väldigt torr. Dina bästa vänner är riktigtåterfuktande krämer, både för dag och natt. Ett bra tips är också att användaett fuktgivande serum innan du sminkar dig för att få ett snyggare resultat. Vill du veta mer om hur du sköter din hy? Missa inte: 5 enkla steg till ren och perfekt hy 

Redaktionens favorit: Bodyshop: Nattkräm,195 kr, Dagkräm,195 kr, Serum, 225 kr 


2. Brun utan sol

Ja, vi alla saknar vår gyllenbruna lyster efter sommarens semester... Och om du inte har råd med en sista minuten resa? Det finns faktiskt bra brun utan sol-produkter som hjälper dig. Obs: Var noga med att smörja in krämen jämnt, vi vill inte ha några ojämna kanter. 


Redaktionens favorit: St.Tropez Instant Tan, 299 kr


3. Solpuder!

Vinterns viktigaste sminkprodukt? Vi skulle faktiskt sägasolpudret! Hur konstigt det än låter så kan några drag rädda och pigga upp en hel dag. Se till att inte lägga pudret över hela ansiktet utan på kindbenen somen kul detalj.


Redaktionens favorit: Make up-store, 249 kr 


4. Mist-spray

På vintern använder vi mer smink. Det tror vi alla kan skriva under på. För att inte få en kakig och trött look av alla produkter är ett smart tips att testa ett mist-spray. Produkten fräschar upp ansiktet och gör så sminket håller längre och får en naturlig balans. Ha helst sprayet på skrivbordet eller i handväskan så du snabbt kan ta upp det och piffa till din look. 

Redaktionens favorit: Emma S, 129 kr


5. Färgsmink!

Hur gör du vinter-looken roligare? Jo lägg de bruna och jordnära nyanserna åt sidan ett tag och visa upp dina fantastiska drag med färgade läppar, rosiga kinder och galna ögonskuggor. Vi lovar att de långa jobbdagar och den ilande kylan kommer kännas lite lättare. Läs: 7 sminkregler att bryta 


Inspirationsbilder: pinterest.com 

Läs också: 20 enkla skönhetstips du måste kunna