Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så får du en snygg lyster och fantastiskt glow

clinique, Isadora, Emma S.
1 av 10

Med hjälp av rätt hudvårdsprodukter får din hy en fantastisk lyster!

Emma S
2 av 10

Börja med att peela din hy, morgon och kväll 1–2 gånger i veckan. Den här är från Emma S, 259 kr, och fungerar perfekt för dig som vill få mer lyster.

Nivea
3 av 10

För bra lyster är det ett måste att rengöra sin hy ordentligt och ta bort alla sminkrester. Både morgon och kväll. En bra produkt till det här är den här gelen från Nivea, 65 kr.

Lumene
4 av 10

Det är lika viktigt att använda ansiktsvatten som att rengöra hyn. Applicera produkten på en pad och låt sitta. Vår budgetfavorit är från Lumene, 79 kr.

Clinique
5 av 10

Efter rengöring och ansiktsvatten, applicera dag och nattkräm. Här är en fantastisk kräm från Clinique, 225 kr.

Smashbox
6 av 10

Nu är det dags att lägga på ditt smink för fantastiskt lyster. Starta med en primer som kommer få resterande smink att hålla under hela dagen. Dagens tips är från Smashbox, 310 kr.

Isadora
7 av 10

Efter primen applicerar du foundation. Hitta en som passar din hudton, fråga i butik! Den här är från Isadora, 159 kr.

 Make Up Store
8 av 10

Nu till miraklet. Transparent löspuder! Det här fixerar din bas och får dig att skina. Vår favorit är från Make up store, 359 kr.

Highlighter, Urban Decay
9 av 10

Efter de här stegen går du på highlightern för att få till slutfinishen. Lighta dina höga partier i ansiktet. Käkben, näsvingen, hakan och pannben. En bra produkt är den här från Urban Decay, 295 kr.

Max Factor.
10 av 10

Avsluta din bas med att ge hyn lite solpuder och där med extra lyster. Maxfactor, 120 kr. Klart!

Dela på Pinterest
De här produkterna behöver du för en hy med riktigt glow!

Hur får du egentligen den där skinande lystern i ansiktet utan att vara en supermodell? Jo, det finns ett par enkla trick som gör miraklet möjligt. I bildspelet hittar du alla produkter, knep och steg du behöver ha, kunna och göra. Lycka till! 


Läs också: Gör om ditt kök till ett hemmaspa 


Glöm inte att gilla Modette på Facebook!