Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Zara Larsson: "Jag undrar ofta vad andra ska tycka om mig"

1 av 5

Dance
2 av 5

Dance

Acoustic
3 av 5

Acoustic

Country
4 av 5

Country

Pop
5 av 5

Pop

Dela på Pinterest
Zara Larsson är aktuell med en interaktiv musikvideo för sminkserien Play With Pop från Clinique. Modette fick en pratstund med grymma och inspirerande Zara!

Hur var det att spela in videon?

– Det var jättekul! Det brukar vara kämpigt att spela in videor, men vi spelade in i Los Angeles och i USA har de väldigt strikta regler om hur länge man får jobba per dag. Detta gjorde att jag hela tiden kände mig utvilad och pigg, så skönt!

Vilken är din favorit i serien Play With Pop?

– Den mörka (Dance) där jag har den svarta peruken. Den är lite annorlunda och mest olik mig och det var kul att se mig själv i en svart, kort frisyr. De andra looksen kan jag ha vilken dag som helst, men denna var verkligen annorlunda.


Vilken look var svårast att spela in?

– Countrylooken, helt klart! Jag hade jätteobekväma klackar på mig och jag ramlade flera gånger, så vi fick göra många omtagningar. Men det gick ju bra till sist!

Vilka är dina bästa skönhetstips?

Jag älskar eyeliner, så mitt tips är Cliniques Pretty Easy Liquid Eyelining Pen. Den är grym och den heter ju Pretty Easy, så det säger sig själv att den är väldigt lätt att sminka snygg eyeliner med. Haha!


Vilken produkt kan du inte leva utan?

– Anti Blemish BB Cream från Clinique. Den tycker jag är skitbra! Jag är inne i en period med jättedålig hy, vilket jag mår ganska dåligt över. Då är denna BB Cream bra, den täcker finnar och andra ojämnheter utan att vara oljig eller tjock i konsistensen.

Vad är ditt bästa tips för att få bättre självkänsla?

– Omringa bara dig själv med folk som får dig att må bra! Jag har verkligen världens bästa kompisar, och det tycker jag är så himla viktigt. Folk man kan skratta med, ha kul med och vara sig själv med är i princip allt. Har du bra vänner, är det lättare att få en bra självkänsla också.


Vad gör du för att vända en dålig dag?

– Det gör jag inte, haha! Om jag har en dålig dag, så har jag en dålig dag liksom. Då kan jag inte göra något åt det.

Vad får dig alltid på bra humör?

– Mina kompisar! Och god mat. Helst kombinerat.

Vad är ditt tips för att våga vara sig själv?

– Det viktigaste är nog att skita i vad andra tycker. Vill du ha på dig ett par galna skor så ha det, oavsett om andra inte tycker att de är snygga. Jag önskar själv att jag var lite modigare när det kommer till sådana grejer. Jag undrar ofta vad andra ska tycka om mig. Att omringas av bra kompisar är också viktigt. En bra kompis skulle aldrig säga något taskigt om dig. Gör det du tycker om, för det är en så himla stor del av vem du är!

Se musikvideon här!

Läs även Modette intervjuar! Viktor & Rolf lanserar ny sommardoft

Bildkälla Josefin Lundhall Stella Pictures

Av: Madeleine Jönsson

Gilla Modette på Facebook!