Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

3 enkla tips för att få större läppar

1 av 2

Satsa på en hudfärgad ton för fylligare intryck!
2 av 2

Satsa på en hudfärgad ton för fylligare intryck!

Dela på Pinterest
Vill du ha större läppar? Då ska du följa de här tre tipsen!

1. Återfukta

Torra och fnasiga läppar ger ett smalare intryck. Genom att skrubba läpparna blir du inte bara av med fnasorna – du ökar också blodcirkulationen vilket får dem att se större ut. Skrubba läpparna med en läppskrubb eller med lite socker och olivolja. Torka försiktigt av med en fuktig handduk. Avsluta med ett återfuktande läppbalsam.

2. Skippa färgen – gå nude

Ett rosa eller rött läppstift kan få smala läppar att se ännu smalare ut. Satsa istället på att framhäva den egna läppkonturen. Investera i en hudfärgad läppenna och applicera längs med läpplinjerna. Finjustera med en concealer och avsluta med ett läppstift i en liknande nyans. Det framhäver läpparna och får dem att se större ut.

3. Ge läpparna rätt glans

Läppglans i all ära, men det blir ännu bättre om du använder highlighter också. Dutta lite highlighter – eller ljus ögonskugga – på din amorbåge. Avsluta med ett neutralt läppglans på toppen av över- och underläppen. Det reflerkterar ljuset vilket ger en 3D-effekt och gör att läpparna ser större ut.

Läs även Hårmyterna vi alltid trott på – som inte stämmer

Läs även Vår skönhetsexpert har testat – här är bästa mascarorna

Bildkälla Stella Pictures

Gilla Modette på Facebook!