Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Läppstiften du bara måste lägga vantarna på i höst

1 av 1

Dela på Pinterest
I höst är nudefärgat, mörka nyanser och matta finishar hett att bära på läpparna. Kolla in våra favoriter!

Nu är det äntligen dags att byta ut ljusa nyanser och satsa på mörkare läppar. Klassisk röd, burgundy, lila, nudefärger är något att satsa på till höstens och vinterns tillställningar. Trenden med matta läppstift håller även i sig och i affärerna finns ett stort utbud att välja bland. Här kan du se några av våra favoriter!


Rouge Pur Couture från Yves Saint Laurent är ett lyxigt högpigmenterat och mjukgörande läppstift som ger medium till full täckning. Det ger dina läppar en härlig skimrande effekt som håller länge! Här ser du läppstiftet i färg Nr 54.


Nyx Lip Lingerie Liquid Lipstick är ett flytande läppstift med en matt finish som kommer i en hel serie med nude nyanser. Produkten har en härlig krämig formula som är lättapplicerad och sitter väldigt länge. Här ser du den i nyansen Bedtime Flirt.the Balm Meet Matt(e) Hughes Long Lasting Liquid Lipstick är ett matt läppstift med en långvarig formula som känns extremt krämig på läpparna. Detta mörkröda läppstiftet passar perfekt till höstens festliga tillställningar. Du hittar den HÄR till bästa pris.IsaDora Perfect Matt Lipstick är ett matt läppstift som verkar fuktgivande och vårdar dina läppar. Stiftet ger dig satinmatta läppar med en behaglig känsla som inte känns torr.Make up store har läppstift i många olika nyanser men färgen Black Orchid passar perfekt till hösten och vintern då mörka läppar är som hetast. Läppstiftet glider lätt på läpparna och ger snygg glans.Vill du få tips på riktigt bra primers? Spana in den här!

Bildkälla: Manrepeller

Gilla Modette på Facebook!

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.