Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Youtubestjärnan Felicia Aveklew fick hem svindyra paketet: "Sjukaste jag varit med om"

1 av 1

Dela på Pinterest
Och ja, paketet var värt sjukt mycket pengar.

Youtubestjärnan Felicia Aveklew är skönhetsdrottningen nummer ett. Hennes make up är helt fantastisk och har bland annat synts på Kylie Jenners sminkkonto Kylie Cosmetics.

Felicia visade här om dagen upp sin halloweensminkning, som var helt galen. Nu visar hon upp något annat som är helt galet – nämligen paketet som är alla sminkjunkies största dröm.

"Jag kom hem och min mamma kom med ett paket som jag har väntat på väldigt länge", säger hon i sin senaste film på Youtube.

Paketet var från ingen mindre än sminkföretaget Anastasia Beverly Hills och innehöll så GALET mycket mycket smink.

Hon fick allt från ögonskuggor, foundations, läppglans och contour-kit. Och det var inte bara en av varje produkt, utan hur mycket som helst.

"Alltså, detta är det sjukaste jag varit med om. Tack från djupet av mitt hjärta", säger hon.

Bilden kan inte visas :(

Vi försökte räkna ihop hur mycket hon egentligen fick och vad det är värt i pengar. Bland annat fick hon 98 olika ögonskuggor.

Summan för detta?

Över 21 000 kronor. Förmodligen mycket mer då vi inte ser allt på videon. Hon behöver inte gå och handla smink på ett tag, helt enkelt.

Se hela videon när hon öppnar paketet nedan.


Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.

Gilla Modette på Facebook!