Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hårspecial! Så slipper du slitet och frissigt hår i vinter

Dela på Pinterest
Vinter innebär torr luft och frissiga frisyrer. Behöver ditt hår få sig ett rejält lyft och massvis med fukt? Här är produkterna du behöver.


Att tvätta håret är såklart ett måste, men tänk på att använda rätt sorts schampo. Det kan vara värt att testa sig fram så du hittar ett som passar dig perfekt. Här nedanför har vi listat våra favoriter som är superbra mot torrt och slitet hår.

1. Lyxigt shampoo från MoroccanOil som reparerar håret, fynda det till bästa pris här. 2. Shampoo som ger ditt hår mer glans och återfuktar rejält, ni hittar det här. 3. Shampoo som ger ditt hår glans och reparerar slitna toppar, här hittar ni det till billigast pris. 4. Det här är ett shampoo för dig med torrt hår, det är både billigt och bra – här hittar ni det!

Att tvätta håret utan balsam när ditt hår redan är torrt är typ.. döden för ditt hår.

1. Balsam som ger ditt hår glans och massa näring, superbra för dig med slitet hår. Fynda det här till bästa pris. 2. Det här balsamet är perfekt för dig som plattar ditt hår varje dag. Det gör nämligen ditt hår rakt och du slipper slita det med plattången. 3. Här är ett balsam som tar ut varje tova du har i håret och återfuktar ordentligt. Fynda det här! 4. Balsam från Living Proof som motverkar frissigt hår.


Efter balsam är det dags för inpackning – eller byt ut ditt balsam mot en inpackning. Vill du få en extra effekt? Sov med inpackningen, eller låt den sitta i ett bra tag. Då suger håret åt sig mer fukt – perfekt!

1. Har du skadat hår? Då är Olaplex något för dig. Det räddar ditt trasiga hår, magi! Ni fyndar det till bästa pris här. 2. Hårpackning som förstärker hårets elasticitet, styrka och glans. Här hittar ni den. 3. Den här hårinpackningen från Lanza är väldigt intensiv och ger effekt på en gång. 4. Pineapple Wonder Mask, sjukt populär och fungerar riktigt bra. Här fyndar ni den.


Hårolja är ett måste för torrt och slitet hår i vinter. Massera in oljan efter att du tvätta håret. Ta gärna i lite extra om du ska föna håret. Tips! Använd även hårolja när ditt hår är otvättat, det hjälper alltid!


1. En billig olja som skyddar ditt hår och vårdar det samtidigt. 2. Ett hårserum och olja som räddar alla frissiga och torra hårdagar. 3. En hampaolja som kan användas av alla hårtyper, innehåller även värmeskydd. Fynda den här! 4. Hårolja från Wella, riktigt billig men fortfarande så bra. Här hittar ni den!


Trots att produkterna över är bra för ditt torra hår så får du inte överanvända det. Att tvätta håret torkar ut håret, inte tvärtom. Satsa därför på torrschampon som är bra för ditt hår, du sparar både tid och pengar!


1. Billigt torrschampoo från Kevin Murphy, blir din under hundralappen! 2. Torrschampoo från Vision Haricare, är både mjukgörande och återfuktande. 3. Naturligt torrschampoo från Senses by Nature. 4. Torrschampo som ger ditt hår mer volym, perfekt i vinter! Här fyndar ni det för under hundralappen.

Vill du veta hur du ser fräsch och pigg ut hela sommaren? Läs även vår stora skönhetsguide!

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.

Gilla Modette på Facebook!