Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Blondinbella om sitt skönhetsmål: "Jag kan nå det redan i år"

Dela på Pinterest
Isabella "Blondinbella" Löwengrip berättar nu om sitt skönhetsmål – ett mål hon nu närmar sig varje dag.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip driver en av nordens största bloggar och är även en framgångsrik entreprenör. Hon driver bland annat företaget Löwengrip Care & Color – ett företag som säljer skönhetsprodukter.

På bloggen har vi på senaste tiden fått följa med Blondinbella på flera olika plåtningar för LCC och hon har stolt visat upp hur hon på arbetstid blir stylad, spraytanad, sminkad och får naglarna fixade.

Och allt detta känns ju såklart som en dröm för oss som älskar smink och skönhet – men inte riktigt orkar fixa det själva.

Blondinbella själv skriver nu på bloggen att detta är ett mål för henne, att bli fixad varje morgon.

"Jag har ju som mål att få bli fixad varje morgon och jag tror att jag kan nå det målet redan i år. Goals", skriver hon.

Blondinbella har tidigare skrivit om hennes 100 mål som hon vill nå, läs mer om det här. Riktigt kul att se att hon följer sina drömmar och bockar av sina mål, eller vad säger ni?

Gilla Modette på Facebook!