Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Presenteras av Urban Gloss

Knepen som ger din hy glow – inifrån och ut

1 av 1

Dela på Pinterest
Hudvård behöver inte vara komplicerat! Maxa lystern och ditt glow med dessa enkla knep.

Även om perfekt hy inte är det viktigaste i livet, så är det ju riktigt härligt när man får till den där extra lystern. Spana in stegen som hjälper dig till en grym och glowig hy!

1. FÖLJ EN RUTIN

Urban Gloss

Tro oss, det är värt det. Och behöver inte vara så tidskrävande som man kan tro!

En som tidigare har haft problem med sin hy är influencern Josefin Dahlberg, som varit med och tagit fram nya beautymärket Urban Gloss. Det har gjort att hon har testat mycket och lärt sig vad som fungerar för att huden ska må bra. 

Dessa erfarenheter har hon tagit med sig i skapandet av produkterna; en hudvårdsserie som tar hand om din hy utan att du behöver spendera timmar i badrummet. 

Här är deras grymma basprogram:

Steg 1: RengöringUrban Gloss rengöringEn bra rengöring ska inte göra så mycket mer än att ta bort ditt smink på ett snabbt och skonsamt sätt. Urban Gloss rengöring heter Cool Cleanser, och är en lugnande rengöring som blir till ett mjukt skum när du masserar in den i huden. Här hittar du ansiktsrengöringen.

Steg 2: SerumUrban Gloss serumDet är här som the magic happens. Ett serum går in på djupet och de aktiva ingredienserna gör att du verkligen får effekt. Urban Gloss Super Serum innehåller C-vitamin som ger massor av lyster, samt olika fruktextrakt som ger en mild exfoliering för klarare hy. Läs mer om ansiktsserumet här.

Steg 3: ÅterfuktningUrban Gloss 24h GlowSista steget är en återfuktande kräm – lika viktigt för fet som torr hy! 24H Glow innehåller bland annat avokadoolja och växtaminosyror som gör huden härligt mjuk och "plumpad". Krämen innehåller även anti-inflammatoriska ingredienser vilket är perfekt för känslig hy. Du hittar ansiktskrämen här.

2. BÖRJA INIFRÅN

Urban Gloss

Fin hy handlar inte bara om vad du lägger på den, utan det kommer också inifrån. Återfukta genom att dricka mycket vatten och addera gärna mer färgglad mat. Vi tror också på balans. Ha roligt, var ute för sent ibland, skratta och dansa. Drick den där drinken och ät den där chokladbiten. Mår du bra i själen kommer det synas utanpå.

3. TA HAND OM DIG SJÄLV

Urban Gloss

Hudvård är ett utmärkt sätt att ta hand om sig själv och skapa tid för lite self-love. Så tappa upp ett bad, tänd ett doftljus, lägg en härlig mask och koppla av. Varför inte Urban Gloss Magic Mask, som genom att dra ut orenheter och sätta igång cirkulationen får hyn att stråla. En riktig detox för huden, med andra ord!