Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Ingen Beauty Blender? Här är 4 saker i hemmet du kan använda istället

Dela på Pinterest
Beauty blenders har länge varit favoriten hos alla youtubers – men nu har de fått konkurrens av de konstigaste prylarna!

Hårdkokt ägg

Ett skalat hårdkokt ägg för en perfekt finish? Låter ungefär lika äckligt som det är. Youtubern Michael Finch är en av de som prövat, dock var det inte ett hack som han antagligen kommer att pröva igen...


Inlägg i silikon

Ett budget hack på den annars dyra silikonapplikatorn från Molly Cosmetics! Nikki Tutorials är en av de som prövar att klippa till ett silikoninlägg eller “kycklingbröst” till rätt storlek och sminkar sig med det. Utöver att det tar lång tid och låter fruktansvärt snuskigt så verkar det faktiskt fungera… Kanske något att testa när pengarna tagit slut?


Vibrator

Vi har alla mött allt från vibrerande mascaror till foundationapplikatorer men nu har några youtubers tagit det steget längre. De prövar nämligen att sminka sig med vibratorer och resultatet är förvånande bra! Vibrationerna gör att produkten verkligen går in i huden och dessutom får man en ansiktsmassage på köpet.


Fidget spinner

Fidget spinnern är överallt men det sista man skulle kunna tänka sig är att den även går att använda till contouring. Youtubern James Charles testade att applicera sin contouring med en fidget spinner. Den ser ut att fördela precis rätt mängd och precisionen är på topp men värt att nämna är att han använder en Beauty Blender för att blenda. Så ett superhack verkar inte fidget spinnern vara.


Mer:

Hennes smarta knep hyllas – får sminket att hålla i duschen

6 saker ingen berättar om sminkborstar 

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Nikkie Tutorials Makeup by Michael Finch  James Charles Chloe Morello