Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så blir du av med hår på kroppen - 5 olika sätt

1 av 1

Dela på Pinterest
Att raka sig varje dag är både tidskrävande, jobbigt och tråkigt. Här kommer lite andra alternativ som kan underlätta din kroppshårrutin!

1. Veet Essential Inspiration Strips Legs är vaxremsor med 90% naturliga ingredienser. Här kan du få ett resultat som varar upp till 28 dagar – och ska ge dina ben rikligt med fuktgivande egenskapen. Flera anser att det kan vara svårt att vaxa själv hemma, så läs på ordentligt innan du testar! Det är ett budgetalternativ som lätt är värt att testa, kostar 109 kronor här!

2. Sensitive Precision Beauty Styler från Veet är en precisionstrimmer anpassad för de mest känsliga områdena såsom ansikte, bikinilinje och armhålor. Givetvis går det även utmärkt att använda trimmern till resten av kroppen. Den passar också perfekt för snabba finjusteringar, eller när du är på resande fot. Smärtfritt enkelt och är lite dyrare – kostar 369 kronor här!


3. Rakhyvel för dig som inte vill testa något nytt, men ändå ha en bra rakhyvel. Den här är perfekt då du inte behöver köpa en ny hela tiden utan kan byta ut rakbladen när den börjar bli sliten.

Gillette Venus Divine Sensitive rakhyvel är framtagen för kvinnor och berikade med en touch av botaniska oljor för bra glid och för att ge dig en Venus-nära och bekväm rakning och skapar en lyxig upplevelse för den känsliga huden. Kostar 129 kronor här!


4. Philips Ladyshaver BRL140/00 är en uppgraderad rakhyvel, som du inte behöver köpa till nya tillbehör till. Skärbladet är omgivet av patenterade skyddskuddar, vilket innebär att det aldrig kommer i direktkontakt med huden – något som leder till att du aldrig får irriterad hud. Shavern går att använda i duschen, då hårsäckarna öppnar sig i värme så möjliggör det för en ännu närmare rakning, och ett ännu lenare resultat! 549 kronor kostar den här!


5. Tidigare har IPL bara varit möjligt på salong, men nu kan du även fixa det hemma! Den här apparaten är dyr, men en väl investering för dig som inte orkar raka, vaxa eller ens tänka på hår. Med denna kan du få hårfri hud upp till 8 veckor, och den fungerar verkligen - för dig som inte har känslig hud eller använder mycket brun utan sol. Glöm röda prickar och yogapasset i duschen när du försöker komma åt alla hörn och kanter på kroppen. Här köper ni den!

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl.

Gilla Modette på Facebook!