Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Detaljen i Beyoncés ögonbryn du aldrig sett – men kommer älska

Dela på Pinterest
Det här kommer förändra sättet du vill styla dina ögonbryn på för alltid!

Det här är en artikel med kommersiella länkar via våra partners Apprl och prisjakt. Produkterna är handplockade av redaktionen.

Vi har sett det mesta när det kommer till ögonbrynstrender. Under den senaste tiden har skarpa "Instagram-bryn" regerat men vid en närmare titt på Beyoncé's ögonbryn så kan vi inte föreställa oss något vackrare.

Beyoncé kan faktiskt ha de mest underskattade brynen på den här jorden. Visst älskar vi allt med queen B, men hennes ögonbryn har inte riktigt fått den hypen de förtjänar.

Tillskillnad från de heta "Instagram-brynen" så är Beyoncé's bryn inte lika skarpt formade och välkammade – och de är verkligen to die for. 

Skaparen bakom hennes bryn är make up artisten Sir John, som även stylat modeller med samma look – och den är inte särskilt svår att få till själv! 


Steg 1.
Börja med att kamma dina bryn med hjälp av en genomskinlig gel som håller brynen på plats. Kamma dem snett uppåt, och lite utåt mot ansiktet. Klipp därefter till de ögonbryn som stör formen, men försök behålla längden så gott det går. 

Sax, Anastasia ca 225 kronor. 
Ögonbrynsgel, City Colour Cosmetics ca 50 kronor.


Steg 2. 
Fyll i brynen med den här nya puderformulan från NYX. Den fyller i brynen och ger färg som inte tynger ner utan ger volym och ett fylligare resultat. Avsluta med att kamma fransarna snett uppåt med en ögonbrynsmascara. 

Pigmenterad mascara för ögonbrynen, Nyx ca 80 kronor.
Puderpenna för brynen, Nyx ca 100 kronor.

Om du har glesa bryn så kan du använda ögonbrynsserum som ska göra brynen fylligare. Det här serumet från ögonbrynsjätten Anastasia blir ditt för ca 485 kronor.


Det här är en artikel med kommersiella länkar via våra partners Apprl och prisjakt. Produkterna är handplockade av redaktionen.

Mer: 

I den här ordningen ska du fixa dig på morgonen – så det håller hela dagen

6 ögonbrynstrender vi helst vill glömma

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Sirjohn Beyoncé