Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är produkten som återställer din hy från acneärr

Dela på Pinterest
Besväras du av ojämn hy, fina linjer eller acneärr? Då borde du verkligen införskaffa en Skin Roller.

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produkterna är handplockade av redaktionen.

Livet lämnar spår på din hud, och det är vackert i sig, men det tär också på mångas självförtroende. Skönhet kommer från insidan, men om du inte är bekväm i din hud så är det inte fel att ge självförtroendet en hjälp på traven genom att få känna dig som den bästa versionen av dig själv när du kikar dig i spegeln. 

Ärr från finnar, fina linjer och andra ojämnheter i din hy går faktiskt att göra något åt, utan att lägga dyra pengar på behandlingar eller andra kosmetiska ingrepp.

Genom att använda en skin roller på sina problemområden så har jättemånga tjejers hy förändrats – och nu gör deras före och efterbilder succé.

På Instagramkontona Myscarsjourney och Myfacestory så har flera tusen människor följt deras resa mot en hy fri från ärr och de har använt sig av bland annat skin rollers för att nå dit.

Skin rollers är små verktyg utrustade med jättemånga små nålar som du rullar över din hud. Det stimulerar cirkulationen och hjälper till cellförnyelsen på traven.

Läs mer om hur du använder skin rollers steg för steg och andra saker som är viktigt att tänka på här!

Skin roller, Swiss Clinic ca 420 kronor.
Skin roller, Skinroller PRO ca 290 kronor. 

Mer: 

8 fel du gör med din foundation – och hur du egentligen ska göra

Här är det magiska silverschampot alla bloggare använder

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produkterna är handplockade av redaktionen.

Gilla Modette på Facebook!