Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 smarta skönhetshacks för alla lata tjejer där ute

Dela på Pinterest
Är du den personen som gärna sover lite längre på morgonen istället för att lägga tid och energi på skönhet? Well, du är inte ensam.

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produkterna är handplockade av redaktionen.

Att lägga tid och energi på skönhet är inte det roligaste, i alla fall inte om du lat och knappt orkar ta en dusch på morgonen.

Men, om du ändå vill piffa till dig med lite smink, roliga frisyer och annat så finns det en hel del hacks som kan hjälpa dig. 

1. Ha vit kajal vid vattenlinjen 

Det här knepet är verkligen så bra för dig som vill bli av med trötta ögon. Genom att måla en vit eller ljus linje vid vattenlinjen så ser du lite piggare ut och dina ögon ser större ut än vanligt. 

1. Vit från IsaDora. 2. Ljus skimmrig från Collistar 


 2. Torrschampo är din bästa vän

Satsa på ett bra torrschampo och strunta i att tvätta håret hela tiden. Prioritera hellre en halvtimme extra sömn på morgonen och spraya lite torrschampo i håret i stället. Spraya lite, låt de sitta kvar några minuter och sen gnugga ut det. Voila! Din frisyr är fräsch igen!

1. Torrschampo från Batiste, kostar 75 kronor. 2. Torrschampo, Maria Nila, 119 kronor. 3. Torrschampo från Löwengrip care & color, kostar 119 kronor.


3. Bli av med påsarna under ögonen

Kyla tar ofta bort påsar under ögonen, och för att slippa stå med en kall sked mot ögonen på morgonen så kan du faktiskt ha din ansiktskräm i kylskåpet. Smörj sedan in dig i en kylig kräm, så blir du fräsch och pigg på direkten! 

1. Natt- och dagkräm från Urban Gloss, kostar 199 kronor. 2. Dag- och nattkräm från Lumene, 199 kronor.  

4. Bomullspad och micellärt vatten 

Strunta i att tvätta ansiktet på morgonen och börja ta fram ansiktsrengöring och annat. Ta lite micellärt vatten och bomullspads istället, på så sätt blir du ren i ansiktet men du slipper stå och böja dig ner över handfatet.

1. Från L'Oréal, kostar 89 kronor. 2 Från Lancome, kostar 215 kronor. 3. Från Lumene, kostar 49 kronor.


5. Ansiktsmask som ger dig glow 

Vill du få ett glow i ansiktet men vill eller orkar inte sminka dig? Ta en härlig ansiktsmask på kvällen innan, så kommer du vakna upp med ett fint glow som håller hela dagen!

1. Ansiktsmask från L'Oréal, kostar 129 kronor. 2. Ansiktsmask från Urban Gloss, kostar 249 kronor.Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produkterna är handplockade av redaktionen.

Mer:

Så döljer du en röd finne på nolltid

Gilla Modette på Facebook!