Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Linn Ahlborg grät efter frisörbesöket – visar nu upp nya frisyren

no title
Dela på Pinterest
Igår postade Linn Ahlborg en video på Twitter där hon grät efter frisörbesöket – och nu visar hon upp sin nya (korta) frisyr på Instagram.

Att ha hårförlängning är mer och mer vanligt, speciellt bland influencers som ofta visar upp sitt fina svall på sociala medier. 

En av dem som har fixat längre hår är Youtubern Linn Ahlborg, 18. För ett tag sedan visade hon upp sitt nya långa hår, men nu är det ett minne blott.


För problemet med löshår är att det måste bytas ut efter ett tag, då fästena åker ner. Linn skrev själv i sin blogg att hon inte visste om hon skulle sätta om håret eller ta ut det helt, och att hon skulle bestämma sig på plats hos frisören.

Beslutet blev att hon tog ut det.

Efter frisörbesöket grät Linn och postade en video på sin Twitter – en film som flera av oss garanterat kan känna igen oss i.

Nu, en dag senare, visar hon upp sin nya frisyr, och den är kortare än förut om vi säger så.

"Korthårig it issss.... for now iaf... ger det max en vecka", skriver hon till bilden.

Men kommentarerna flödar in och folk säger att hon passar bra i kort hår och är lika fin i båda. Och vi kan inget annat än att hålla med. För hur snygg frisyr har hon inte? 

Bildkälla: Instagram/Linnahlborg

Mer:

Linn Ahlborgs dramatiska video kan vi alla relatera till

Gilla Modette på Facebook!