Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Kim Kardashians nya app är för bra för att vara sann

no title
Dela på Pinterest
Älskar du mode, accessoarer och shopping? Då kommer du älska Kim Kardashians nya app som nästan är för bra för att vara sann!

Att Kim Kardashian skulle ta över IT-världen kunde nog ingen anat – men nu hyllas hennes nya app som kommer ta över modevärlden.

Efter Kims senaste succé spel i appstore så har realitykändisen bestämt sig för att stanna kvar i IT-branchen och även ta över den. Hennes nya app, Screenshop, för alla modeälskare är verkligen den bästa någonsin.


Är du trött på att behöva leta som en galning i alla butiker efter de där byxorna du såg på Instagram? I så fall kommer du älska den här appen då du hittar favvoplaggen på nolltid.

Du laddar helt enkelt upp en screenshot på den outfit som du gillar, sedan söker appen upp liknande plagg som du kan shoppa. Hur bra? 


Här valde vi bilden längst ner till höger, med den röda kjolen och dessa plagg dök upp.


Här är några röda klänningar som liknar kjolen på bilden.


Dessa lackade jackor som liknade den på bilden dök upp i appen.


Och de här skorna dök upp som alternativ till de på bilden.

Kim Kardashian berättar för Buzzfeed att hon och hennes team jobbat med appen i över ett år för att ta fram appen.

"Jag har aldrig sett en app där du kan screenshota något, och inom sekunder få upp en hel digital modebutik och välja från alla prisklasser och storlekar av liknande plagg", berättar Kim.

Vi tog appen på en provtur och blev positivt överraskade! Se hur den funkar i spelaren ovan.

Mer:

Nu slipper du frysa i vinter – här är jackan som trendar just nu

Gilla Modette på Facebook!