Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Mode, skönhet och trender – här är eventet du inte får missa i helgen

Dela på Pinterest
Det kommer bjudas på show, goodiebags, catwalks och massa shopping. Nordens största mode och skönhetsevent drar igång i helgen.

I helgen går ATTITUDE STHLM av staplen i Stockholm, Nordens största livsstil, skönhet och modeevent där eliten inom mode och skönhet samlas.

Designerns, stora beautymärken och influencers kommer finna på plats och mässan pågår under två dagar, lördag och söndag. Den håller till i mitt i centrala Stockholm, i Waterfronts lokaler och pågår mellan 11-22 på lördagen och 11-18 på söndagen.


Det blir catwalks, shower, uppträdanden och shopping – alltså en perfekt aktivitet för dig och dina vänner som bara älskar mode och skönhet. 

Du kommer kunna handla de senaste trenderna på plats.Bland annat kommer modejätten NA-KD ha en pop up-store där de säljer kläder för 200 kronor eller mindre. Även skönhetsgenierna Make up Store och Joe-Yves kommer bjuda på flera visningar. 

Om inte det skulle vara nog kommer artister som Arrhult, Ida Da Silva och Nova Miller uppträda.


Det förväntas komma tusentals människor och det här vill ni bara inte missa. Köper ni biljetter online så får ni gå 2 för 1 – hur perfekt? Köpt biljetter här direkt!

Läs mer om eventet här.

Gilla Modette på Facebook!