Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så håller du din kropp mjuk och glowig hela vintern ut

Dela på Pinterest
Vill du hålla kvar vid en härlig sommarkänsla och ha ett glow hela vintern ut? Då finns det några bra knep att ta till som fungerar utmärkt!

Vinterhalvåret är här och våra kroppar kan lätt på påverkade, både psykiskt och fysiskt. Vi blir deppiga, hyn blir torr, vi blir blekare och ja – allt blir lite gråare.

För att behålla sommarglowet hela vintern finns det några knep du kan ta till – knep som gör att du kanske känner dig lite fräschare och piggare.

1. Olja som mjukar upp huden

Dessa godingar är perfekta att smörja in kroppen med efter en dusch. Det ger din kropp en extra fuktboost och du känner dig len och återfuktad. 


Bio-Oil hjälper även till att sudda ut ärr, bristningar och ojämnheter, den fnns här. Olja från Barnängen är perfekt för dig med känslig hud och ger din kropp en rejäl fuktbomb, finns här

2. Brun utan sol 

Ge din kropp en sommarkänsla med lite brun utan sol. Det kommer garanterat liva upp den kalla vintern.


Cocoa Brown är en budgetvariant som fungerar om du vill fixa en snabb bränna till festen, finns här. Dove hudlotion är perfekt att smörja in sig i dagligen, den återfuktar och den ger dig ett rejält glow, den finns här. St.Tropez bronzing mist är en liten lyxigare variant som är mångas favoriter, den håller bra och är lättapplicerande, den finns här

3. Ge din kropp extra glow med en shimmer

Har du inte testat shimmering oil borde du göra det på direkten. Det ger din kropp både fukt och glow – samtidigt. Perfekt att ha vid speciella tillfällen då du vill glänsa lite extra. 

Shimmering oil från Panos Emporio är en favorit i många badrum och den finns här. Golden shimmering oil från Cocoa Brown är budgetvarianten som gör att din hy nästan glittrar, den finns här. Lyxig body oil från Morocanoil för alla lyxiga vinterkvällar, den finns här.  

Mer:

Vill du ha tips på hur du blir av med torrt hår? Läs det här!

Bildkälla: Instagram

Gilla Modette på Facebook!