Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är den enda produkten du behöver för din kropp just nu

no title
Dela på Pinterest
Våra kroppar behöver rejält med värme och fukt just nu när kylan tar över. Och det finns en produkt vi verkligen behöver i badrummet.

Vintersäsongen är långt ifrån över och våra kroppar behöver både värme och fukt just nu. Flera av oss har garanterat flera olika krämer och produkter i badrummet för att fixa och trixa med huden – men just nu är det bara en vi faktiskt behöver.

Det är den klassiska "Bio-Oil". Den har funnits länge och är den mest köpa produkten på Amazon. Trots det är det få som vet om att den finns.

Det är en superolja som mjukar upp huden, jämnar ut hudtoner, reducerar ärr samt ger dig en rejäl lyster. Det är alltså en en perfekt kombination av allt nu när huden tar stryk av kylan. 

– Jag tänkte att jag ville testa för att se vad det är för något jag har missat, och vad alla andra älskar. OCH NU FÖRSTÅR JAG. Jag använder Bio Oil efter att jag har duschat och den gör så min hud blir mjuk, slät, härlig och mysig, skriver Sara Lund, chefredaktör på Modette på sin blogg.

Med den här produkten i badrummet så klarar din kropp hela vintern utan problem. Här hittar ni den.

Mer:

Är ditt hår slitet? Så här gör du enkla hårinpackningar hemma

Gilla Modette på Facebook!