Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu försvinner Blondinbellas skönhetsmärke LCC

Dela på Pinterest
Nu berättar Isabella Blondinbella Löwengrip att hennes framgångsrika varumärke LCC försvinner – och att sortimentet som är kvar reas ut för halva priset.

Isabella Blondinbella Löwengrip är en av de främsta unga entreprenörer vi har i Sverige och på bara några år har hon fått sitt skönhetsmärke LCC att expandera över hela världen.

Men ny skriver Isabella på sin blogg att LCC produkterna slutar säljas på apotek från och med första veckan i maj och just nu rear de ut de sista produkterna på hemsidan för halva priset.

För om en kort tid så är det dags att lansera Isabellas nya varumärke, Löwengrip, som också kommer sälja skönhetsprodukter men på en ny hemsida och i nya förpackningar. 

"Men det som sker nu är att vi rear ut hela vårt gamla sortiment. Nästa vecka har vi en pop down här på kontoret (Stureplan 6, fyra trappor), 17e april kl 16-19 om ni vill komma och bunkra upp", skriver Isabella på bloggen.

Så om du vill norpa de sista LCC-produkterna så får du se till att vara snabb!

Se vad du aldrig får göra med en sheetmask i spelaren nedan:

Mer:

Vi har använt hårinpackning fel hela livet

Här är den största ögonbrynstrenden 2018 – enligt Browfelicia