Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

"Jeans hår" är den senaste skönhetstrenden – och du kommer älska den

Dela på Pinterest
Zara Larsson, Kylie Jenner och Angelica Blick är tre stilikoner som testat på den trendigaste frisyren 2018 som alla kommer vilja ha på sommarens festivaler.

Våren har knappt börjat men vi kan redan ana sommaren och vårens trendigaste hårfärg. "Jeans hår", eller "Denim hair" som Kylie Jenner kallar det poppar upp över hela vårt Instagramflöde – och vi älskar det!

"Denim Blue" som Kylie Jenner kallar frisyren som även hennes syster Kim har testat.

Hur snyggt passar inte Kim i den korta, blåa pagen?

En annan stjärna som hakat på trenden är Zara Larsson som visade upp sin nya frisyr under första helgen av den hypeade festivalen Coachella som håller till i Kalifornien, USA.

Och hon är verkligen galet festivalsnygg i den nya hårfärgen.Influencern Angelica Blick försökte sig på den blåa looken men det visade sig vara lättare sagt än gjort att få till färgen. Efter ett tappert försök hos frisören så återgick hon till sitt blonda hår, men hon han knäppa en selfie med lite blåa nyanser i det långa hårsvallet.

"Igår, när jag hade blått hår under några timmar", skriver Angelica till sin bild på Instagram.

En annan hårtrend som kommer bli populär på sommarens festivaler spås vara glitterslingor. Se hur du får till festivallooken i håret i spelaren nedan:

Mer:

Kim Kardashian har färgat håret isblått och det är gaaalet snyggt

Hur mycket minns du från 2017? Testa här!