Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så sminkar du näsan enligt den stora sminktrenden 2018

Dela på Pinterest
Vi har sett det mesta när det kommer till galna sminktrender men ett parti som ofta glöms bort när det kommer till kreativa sminkningar är näsan – fram tills nu.

En sminktrend som börjar ta fart på Instagram ordentligt just nu är sminkningar med fokus på näsan. Den nya trenden bland beautyprofiler och make up artister handlar om att sminka sin näsa på ett kreativt sätt – och det blir riktigt snyggt!

Ofta lägger vi mer fokus på ögon, ögonbryn, läppar, kinder och i princip allt förutom näsan. Men 2018 är det näsans tur att gå glänsa lite extra.

19-åriga Rin, "Gothfruits" på Instagram, visar upp flera sminkningar där hon låtit näsan stå i fokus.Den här looken med konfetti fräknar passar perfekt till fest eller festival.

Rin är inte ensam om att lägga en fantastisk näs-make up. Två andra tjejer som gjort riktigt snygga sminkningar är Gianna Paola Jimenez och Karla Garcia.

Make up artisten Gianna Paola Jimenez som håller till i New York har gjort en maxad tutti frutti-inspirerad look som gör succé på Instagram.

Karla Garcia lägger sin make up lite högre upp på näsryggen och även det blir riktigt coolt.

En annan trend som just nu håller på att slå igenom stort är det jeans blåa håret. Kylie Jenner och Zara Larsson är två superstjärnor som precis hakat på frisyren och det är galet snyggt. Se deras nya hår i spelaren nedan: 

Mer:

5 fel du gör när du använder brun utan sol – som gör dig fläckig