Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är hårmasken som fixar Lady Gagas blonda hårfärg

Dela på Pinterest
Det här är tydligen hårmasken som håller kändisar som Lady Gagas blonda hår ljust och fritt från gula och orangea pigment.

– Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via våra partners –

Lady Gagas hårstylist, Frederic Aspiras, avslöjar nu hur han lyckas få till hennes kalla och ljusa hårfärg. Det är en viss "brightening" mask som motverkar gula och orangea pigment samtidigt som den ljusar upp håret.

Det bästa av allt är att Lady Gagas skönhetshemlighet är en produkt som finns tillgänglig för alla. Priset är inte särskilt högt och det går att köpa online eller hos frisören i Sverige.

Masken som Frederic tipsar om är från Joico som finns tillgänglig för alla. Masken heter "Blonde Life Brightening Masque" och den ger håret en intensiv återfuktning samtidigt som den bevarar den blonda färgen.

Den ljusar även upp ditt blekta hår genom att neutralisera mineraler som orsakar gulnande färg och klor som kan ge håret gröna nyanser.

Använd hårinpackningen i fuktigt och nytvättat hår. Kamma igenom produkten i håret och låt det sitta i cirka 2-5 minuter. Skölj sedan ur. Voilá! Din hårfärg känns som ny!

Uppljusande hårmask för blont hår.

Uppljusande hårmask, från Joico, Blonde Life Brightening Masque 305 kronor.

Och om du vill unna ditt hår det där lilla extra för ett optimalt resultat så finns det en hel serie med schampo, balsam och ett värmeskydd. Men enligt Frederic är det masken som är det allra viktigaste.

Shampo för blondiner så det ljusar upp håret.

Uppljusande schampo för blont hår, från Joico Blonde Life 259 kronor.

Uppljusande balsam för blont hår.

Uppljusande balsam, från Joico blonde Life 279 kronor.

Värmeskydd som ljusar upp håret.

Värmeskydd med uppljusande effekt, från Joico Blonde Life Brightening Veil 209 kronor.

Men det är inte bara Lady Gagas frisör som gör underverk med håret. Selena Gomez gick från brunett till blondin efter bara ett enda frisörbesök och nu berättar hennes hårstylist om hur hon gjorde. Se hemligheten bakom förvandlingen i videon nedanför.

– Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via våra partners –

Mer:

Vi testade de tre mest populära blekningarna – denna var bäst

Jag blekte sönder håret – men den här produkten räddade mig

Så går du bäst från brunett till blondin – utan att skada dina toppar