Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

PUMA släpper sminkkollektion med Maybelline – här köper du det

Dela på Pinterest
PUMA lanserar make up tillsammans med sminkjätten Maybelline – och det är ingen mindre än supermodellen Adriana Lima som frontar kampanjen! Se alla produkter och ta reda på priserna här.

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Adviral.

Märket PUMA förknippar du förmodligen med snygga street style-skor och träningskläder, men nu får vi tänka ett steg längre. Nytt år, nytt smink! Ja, nu är det inte bara typiska sminkföretag som väljer att släppa kollektioner med make-up. Det är ingen mindre än träningsmärket PUMA som avslöjar att de gör en kollektion tillsammans med Maybelline. 

Puma sminkkollektion
För första gången släpper PUMA smink tillsammans med märket Maybelline. Foto: PUMA/ MAYBELLINE

Den svenska bloggaren, influencern och mum-to-be Kenza Subosic Zouiten har tidigare gjort två kollektioner tillsammans med märket. Senast såg vi både sportiga kläder och träningslinnen som fångade vårkänslan. I år är det istället Bianca Ingrosso som tar över och är det nya ansiktet utåt för PUMA. Men nu lanserar alltså även PUMA en sminkkollektion, PUMA X MAYBELLINE. I kollektionen finns en mascara, duosticks, läppstift, highlighter och ögonskuggor – och alla produkter går i färgen rosa. Maybelline berättar att sminket ska vara slitstarkt och hålla bra för den som har en aktiv livsstil.

På kampanjbilderna ser vi ingen mindre än supermodellen Adriana Lima som vi bland annat känner igen från catwalken på Victoria Secret Fashion Show. Ja, hon är nämligen PUMA:s nya ambassadör för sminkkollektionen!

Adriana Lima
Adriana Lima använder det nya sminket. Foto: Instagram/maybelline

Sminket har redan nu kommit till Sverige och går som smort. Spana in några av produkterna här! 


Superstay Matte Ink PUMA MAYBELINNE
För dina läppar! Superstay Matte Ink, 119 kronor. Köp den här.


Puder PUMA X MAYBELLINE
Highlighter som ger dig extra glow. Köp den här för 159 kronor.Mascara från PUMA X MAYBELLINE
Mascara som håller upp till 24 timmar, ger en dramatisk look! Köp den här för 139 kronor.Eye duo stick puma
Eye dou stick för 149 kronor. Finns i flera färger. Köp den här.


Älskar du smink och vill ha koll på det senaste? Då hoppas vi att du inte har missat att Bianca Ingrosso ganska nyligen släppte ett eget sminkmärke kallat CAIA? Ta reda på alla priser på det populära sminket i videon nedan. 

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Adviral.

Mer:

6 vanor du måste sluta med i 20-årsåldern

Här är läpptrenden som bevisar att smink är konst